Nachtuilen

Geplaatst: 7 januari 2012 in Gedichten
Tags:, , , , , ,

 

 

Buiten handbereik

scheurden bromfietsers vannacht

hard over mijn dijk

 

reacties
 1. Appelvrouw schreef:

  Ik zie onheilsgodinnen die met 130 op de snelheid spookrijden.

 2. artafterallart schreef:

  ik kon ze niet zien
  ik lag in bed en hoorde
  ze wel bromvliegen

 3. svara schreef:

  ik ben al een paar keer teruggekomen om te kijken maar vanaf het eerste moment zie ik vooral verbrandde koppies en handen die allemaal een römertopf vasthouden 🙂

  • artafterallart schreef:

   nou zie ik dat ook 🙂

   maar het zijn uitvergrote tweede hands siliconen borsten van een bromvliegenstam uit het tropisch regenwoud, die door de storm naar ons land zijn gewaaid, waarop de nozems van deze insectensoort de Zeeuiwse Hedwigpolderdijk onveilig maken, waar ik een derde huis heb om belastingredenen.

 4. Geinig, ik heb er gister zojuist 300 van besteld bij de groothandel. Het benne zeepbakkies die je ken vastplakken aan de spiegel. Het grote voordeel van deze bakkies is dat er geen gewoon stukkie lux in past want dan zit je mooi klem tussen de spiegel. Er horen staafjes zeep bij, 4 euri voor 10 stuks. De zeepstaafjes zijn langer dan het bakkie dan kan je er ze makkelijk uitpakken maar al ze dezelfde afmeting qua bakkie krijgen dan moet je ze al annuleren want dan kan je ze niet meer beetpakken. Zo gaat dat in de handel, meneer A. All.

  Met vriendelijke groet,
  Loodje
  voor al uw verwarmingswerkzaamheden

 5. artafterallart schreef:

  hahaha, maar, eh, Loodje

  Ik wil geen spelbreker zijn en zal het zo klinisch mogelijk toelichten. U bent genept door uw collega-loodgieters onder de borstchirurgen, die verarmingswerkzaamheden verrichten. Want het zijn inplugbare siliconen namaaktieten, die ‘s-nachts spontaan de deur uitgaan, wanneer ze uitgewandeld zijn in het lichaam van de opgelichtte transsexuele medemens. De hanghuiskamerbromvliegen misbruiken ze bij ons in het dorp uit verveling voor illegale dijkraces. Ze pompen ze op met de gebakken lucht van de buurtbarbecues. Trekken als vermomming de sexlingerie van hun oma-insecten aan en doen hun ding, zonder dat je als buitenlui er wat aan kan doen. Ze worden beschermd door de autochtone volkstuinders en de kostgrondboeren, die deze soort overdag misbruiken door dit insectenvolk op hun beurt op te pompen tot vogelverschrikkers. Zo gaat dat in een streek waar de staat het afval van de kernreactoren opslaat, omdat op het transport bezuinigd is. Wat dan weer voor het publiek en het parlement verkocht wordt als veiligheidsmaatregel, genomen onder de toenemende druk van milieuorganisaties enz.

 6. Virginie schreef:

  Ik herken ze ook, ik heb er zelf ook eentje aan mijn spiegel hangen maar ik moet eerlijk zeggen het zijn krengen, dat silliconen gaat glijden als de damp van het bad neerslaat op de spiegel. Als verzopen katjes glibberen ze naar beneden en ontwaken met een tandenborstel gepriemd in het jonge spul. Een silliconendalletje is geboren maar er groeit niets het is ontdaan. Ik was laats bij een tuinder in wortelen en aanverwanten die had ook zo een silliconengeval voor aan de spiegel van het omkleedhok voor de tuinderkenchten maar die douchen nooit warm en zo duurde het oneindig lang voor ze eindelijk een beetje zakken wilde met haar borstjes in de peen. Ze hebben er toen iemand naar laten kijken van de groothan del, een zogenaamde expert, die zij dat de wortel er wel uitkom maar dat het hele spulletje dan verder onbruikbaar zou zijn voor gebruik of het nu om koud of om warm water ging.

 7. Rein Lebbis schreef:

  Djeeses, wat een antwoord, zeker een kater

  • artafterallart schreef:

   vat je het niet verkeerd op Rein?
   het is niet meer dan ironie, hoor
   dat kan heel kort door de bocht
   in de meeste gevallen

   en mag best bitcherig klinken
   wat mij betreft, maar ik sta open
   voor iedere tik op mijn vingers
   dus bijvoorbaat sorry als
   je het te kortaf vindt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.