Het hedendaagse paard van Troje

Geplaatst: 20 oktober 2015 in Spotblog
Tags:, , , , , , ,

Apis 2 blog

Volgens Wilders zitten de toevluchtsoorden vol met testosteron-bommen. Een schrikbeeld, waar hij geen genoeg van kan krijgen om het permanent te herhalen. De PVV ziet volgens haar woordvoerder met de noodopvang een kolossaal Paard van Troje binnen gehaald worden. Van het eigen meldpunt Overlast Asielzoekers zijn echter geen berichten ontvangen dat er plots sprake is van een piek in zedenmisdrijven.

Studio Artaaa heeft de slimme stedeling gevraagd dit plastisch uit te beelden voor een spotprent, waar de oude god Apis jaloers op zou zijn. Als hij ooit heeft bestaan, net als die augurken van Geert. Van mythen politiek maken is een regressie naar de Oudheid. En hij was toch zo bang voor een nationale terugval naar de Middeleeuwen (?).

Het verleden is onsterfelijk. Hoe hard we de internationale ook mogen zingen. Oude vormen en gedachten blijken toch eeuwig te zijn.

reacties
 1. King Billy schreef:

  Allons enfants de la patrie, luctor et emergo, carpe scrotum, veni, vidi, vici en dan zingt Wilders in koor ‘O Denneboom’, de tonen van het refrein van de Internationale.

 2. Aad Verbaast schreef:

  Is er ook een varken van Troje? Kandidaten genoeg.

  • artafterallart schreef:

   Het jaar van het Zwijn komt er wel aan. In 2019 vieren we dat. Wellicht dat we die kandidaten dan een jaar lang in een ouderwets varkenskot voor de buis van SBS6 rond kunnen laten scharrelen. Genoeg varkens op tv kunnen dat levensecht presenteren en uit hun huidige huid kruipen. Het zal een hele toer worden om al die politici, bestuurders enzs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.