Voor het museum van Veiligheid

Geplaatst: 31 juli 2009 in Museum voor Veiligheid
Tags:, ,

nonkannaon
 
 
de non schreeuwt,
 
kom dan naar het museum. het is er veilig, van en voor de veiligheid zelf. ik verklap jullie beeststuurders alvast dat je daar kunt proeven van saffine, de godin van het veilig vuur
 
 
aangekocht zonder steun van het pieter van vollenhovenfonds
 
paralogica
 
 
Werk in consignatie van bouwkeet pal voor het museum. Doek is voorstudie.

ritueel

Ook in consignatie

reacties
 1. Maria Trepp schreef:

  Super duper.
  "Saffine, de godin van Het Veilig Vuur "
  Ken ik niet.
  Ha de beestuurderders [ ! je spelt verkeerd] die vond je goed, he???
  Feit is dat een beestuurder in Leiden de Beest heette ( echt!) dat bracht me op dit idee.
  Jouw nonnen zijn fantastisch.
  en de zin:
  "alles staat
  in het teken van
  en darom
  doe ik dit"
  is echt zo onzettend van mij!!!

 2. Jezzebel schreef:

  Deze is ook weer zo mooi.

 3. Marius van Artaaa schreef:

  Dank jullie beiden voor de (her)kenningen. In mijn bijdrage van vandaag zal ik meer nonnen tonen en welke rol ze kunnen hebben….
  Die beest stuurders verwijzen voor mij ook naar de regenten in Vlissingen die een hele roedel Snuf de Honden op ons afstuurden om 13 ambtenaren bij hun nekvel te grijpen en thuis af te leveren.
  Ja, alles staat in het teken van dat en daarom doe ik dit, is ook de werktitel van een album over de non en de geloofspraxis van de orde van de Helleveeghond (zie vooral de prachtige foto van hem in de schoenen van Martin Margiela (Leuven, 9 april 1957) is een Belgisch modeontwerper. Hij studeerde aan de Antwerpse Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, samen met de legendarische Antwerpse Zes. Margiela was een tijdje verbonden met de Zes, maar trok zich terug en werd vervangen door Marina Yee. Door velen wordt hij nog steeds beschouwd als het zevende lid van het collectief. Nadat Margiela in 1980 afstudeerde, werkte hij vijf jaar als freelance ontwerper. Tussen 1985 en 1987 werkte hij voor Jean-Paul Gaultier. De Antwerpse Zes is een groep belangrijke modeontwerpers die in de jaren ’80 afstudeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen. Met hun sterke visie op de mode hebben ze de stad op modegebied op de wereldkaart gezet. Walter Van Beirendonck, Ann Demeulemeester, Dries Van Noten, Dirk Van Saene, Dirk Bikkembergs en Marina Yee. Zijn vast bereid het museum als catwalk te gebruiken voor een modeshow met ontwerpen voor onze heilige dieren.
  Saffine is een afgeleide naam van twee Safina´s die beiden net (niet) de eerste plaats halen (behouden)in hun sport. 2009. Dinara Safina werd op 20 april jl voor de eerste keer de nummer één van het vrouwentennis. Op Roland Garros bereikte ze voor de tweede maal in haar carrière de finale. Ze verloor deze echter met 4-6 en 2-6 van Svetlana Koeznetsova.
  Alessandro Safina, een Italiaanse tenor, die naast de klassieke stukken van Puccini en Verdi graag luistert graag naar U2, of Simple Minds. "Of het nu opera is of pop, voor mij is er maar een soort muziek. De muziek die men deelt", zegt Safina. Daarmee Fluxus dienend die high en low culture als één pot natte werkelijkheid zien. Alessandro Safina stond in 2001 op nummer 2 in de Single Top 100 10 met het nummer "Luna". Nou wij moeten heel veel met en van de Maan hebben…

 4. Maria Trepp schreef:

  "Daarmee Fluxus dienend die high en low culture als één pot natte werkelijkheid zien"
  Daarmee ben ik het zowel eens als oneens, dus het zit goed.
  Verder is je Saffine-uitleg fascinerend.
  Klingt als een naam voor een alter ego van mij ( een van mijn alter ego’s heet Serpentina, daar heb ik zeeeer veel mee gedaan, veel veel foto’s ook)
  "In mijn bijdrage van vandaag zal ik meer nonnen tonen en welke rol ze kunnen hebben….
  "
  Erg benieuwd. Ben namelijk zelf een heel klooster vol nonnen.

 5. Marius van Artaaa schreef:

  dat klooster moet het huis van vlees bekend zijn, neem ik aan. Alleen jij kunt dat vaststellen in mijn beeldverhaal voor de sabbath.

 6. ZichvanVerre schreef:

  Ja, wou net zeggen, als er nonnen zijn, zijn Maria er meer.
  Het is jammer, allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.